top of page

Çocugumla Evdeyim Blog

Toyzz Shop'ta Maşa ve Koca Ayı Buluşması

Maşa ve Koca Ayı hayranları ile Bursa Sur Yapı Marka AVM Toyzz Shop Mağazası'nda buluştuk. Ama ne buluşma! Ne kadar çok minik hayranı var şu Maşa ve Koca Ayı'nın ;)

Biz annelerle sohbet edip konuşurken hep minik eller anneleri oyuncaklara doğru çekmekteydi. Çocuk bu niyeti başka tabii... Ve işte Maşa ve Koca Ayı göründü! Bir kısım Maşa'ya bir kısım Koca Ayı'ya doğru koşturdu... Bu dönemde çizgi filmlerde televizyonda küçücük gördükleri bir objeyi, karşılarında dev olarak görünce korkanlar olmakta; haklılar... Ama Koca Ayı o kadar sempatikti ki, çocuklardan çok ilk önce annelere yakınlaşıp güvenlerini kazandı. Çocuklardan yaklaşmak istemeyenler, uzaktan da olsa baktı; gözlerini alamadı ama oradan da gitmek istemedi! O gün Toyzz Shop raflarında çocuk kostümleri de dikkatimi çekmişti. Bu kostümler aslında çocukların kendilerini ifade etmelerini geliştirmek adına eğlenceli malzemeler aynı zamanda. Bu sevdikleri karakterlerin iyi davranış biçimlerini sahiplenmede çocuk kostümleri büyük bir yardımcı. Doğum günü partilerinde de çocukların kaynaşması ve belli bir tema ile ortak eğlenceler oluşturmaları için de pratik bir yöntem.

Annelerle pedagojik sohbetler

Bursalı annelerle yaptığımız sohbet de şahaneydi. Özellikle yaşa ve ilgiye göre değişen oyunları, oyuncakları konuştuk. Annelerin çok güzel soruları oldu, olabildiğince onları yanıtlamaya çalıştım. Sonra beraberce rafları gezdik; her çocuğa uygun oyuncağı bulduk. Bu konuda Toyzz Shop çok başarılı. Her yaştan çocuk için binlerce ürün www.toyzzshop.com ‘da var. Biz de Arca ile bu binlerce ürün arasından sevdiği oyuncağı seçmek konusunda zorlansak da en sonunda çok sevdiği bir Batman oyuncağı, Imaginext DC Super Friends Deluxe Batmobile aldık.

Keyifli bir oyuncak alışverişi deneyimi

Toyzz Shop’ta her bütçeye uygun oyuncak var. “Çok param yok öyle çocuğuma sürekli oyuncak alamıyorum” demeyin. Bir bakın raflarına, ufak bir oyuncakla çocuğunuzun nasıl sevindiğini göreceksiniz. Türkiye genelinde 180 mağazası ve geniş çeşitliliğiyle çocuklar için eğlence ve mutluluk dolu bir oyuncak deneyimi sunan Toyzz Shop’ta her an yeni bir kampanya ve indirimle karşılaşabiliyorsunuz. Herhangi bir Toyzz Shop mağazasına yine de uzak olanlar varsa onlar için de yenilenen online mağazanın linkini paylaşayım: http://www.toyzzshop.com

Toyzz Shop buluşmaları devam ediyor

Sonuçta Bursalı anneler ve çocuklarıyla çok keyifli bir gün geçirdik. Anneler de çocuklar da mutlu oldu ;) Eğlenceli bir günü tatlı bir yorgunlukla tamamladık... Toyzz Shop’un çocuklar, ebeveynler ve çizgi film kahramanlarını çeşitli illerde buluşturan bu etkinliklerini kaçırmayın derim! Bakalım sıradaki ilimiz neresi olacak?


Çocuğumla Evdeyim'i takip için;
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page