top of page

Çocugumla Evdeyim Blog

LCWbaby uygulamasını incelediniz mi?

LCWbaby android ve ios kullanıcı uygulaması ile hem gebelik haftanızı hem de çocuğunuzun büyümesini takip edebilir, önemli gelişmeleri kaydedebilirsiniz.

Aralık ayında yapılan tanıtımda, Acıbadem Fulya Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ülkü TIRAŞ VE Kadın Hastalıkkarı ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Hüsnü GÖRGEN'in sunumuyla LCWbaby uygulamasını daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Kadın Doğum Uzmanı ve Pediatrist desteği ile sunulan bu uygulamada gebe ve bebek gelişiminin yanı sıra aklınıza takılan sorulara cevap alabileceğiniz blog köşesi de bulunmakta. Google Play Store ya da Apple Store dan ücretsiz indirebilir ve kolaylıkla kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Kullanımı çok kolay.

Gebeler İçin:

Gebelik başlangıç tarihini girmeniz yeterli. Hafta hafta gebelik takibi Bebeğiniz, siz, duygularınız ve öneriler başlıkları altında sunulmakta. Ayrıca anne karnındaki fetusun o haftaki tahmini görüntüsü, ölçüleri hakkında da bilgiler verilmekte.

2 Yaşa Kadar Olan Çocuklarınız İçin:

Bebeğinizin doğum tarihini, adını cinsiyetini ve aylık boy kilo ölçümlerini girmeniz yeterli. Büyüme eğrilerini( persentil değerler,) bebeğinizin ayına göre, çizgisini de tap edebileceğiniz bir uygulama sunmakta. Aylık boy ve kilo ölçümlerini girdiğinizde, ortalama değerin ne kadar altında/üstünde olduğunu, yüzde kaçlık değerde olduğunu size sunmakta. Daha da geliştirilebilecek yeni eklentiler ve güncellemeler olacaktır. #lcwbaby takipte kalın! @fikirannesi #fikirannesi

Uzm. Özge SELÇUK BOZKURT

Gelişimsel ve Pedogojik Danışman


Çocuğumla Evdeyim'i takip için;
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page