top of page

Çocugumla Evdeyim Blog

NESQUİK EN EĞLENCELİ KASE


Nesquik boyanabilir kaseler ile kahvaltılar çok eğlenceli! Geçtiğimiz hafta katıldığımız sevgili Hassas Anne Ece’ nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte Nesquik Boyanabilir Kaseleri ve Nesquik’in kampanyası hakkında bilgilendik . Uzm. DiyetisyenCeren BATMAZ SARI ile kahvaltının önemini konuştuk ve özellikle tam tahıllı ürünlerin günlük hayatımızdaki yeri hakkında bilgilendik..

Şöyle iştahla yemeğini masada yiyen çocuk herkesin hayalidir değil mi? Hani o çocuk için televizyon tablet açmaya bile gerek yoktur.Yemeğini yer ve kalkar...Ama artık her şeyde olduğu gibi çocuğu sofrayaçekmek de zorlaştı. Tv açılmadan, sadece yemeğe odaklansın diyorsak, öğünleri keyifli bir hale getirmeli ... Kendi boyadığı kasede yemek yesin!

İşte bu noktada Nesquik biz annelerin yardımına koşmuş. Hem çocukların hayal güçlerini geliştirmek hem de eğlenceli bir konseptte yeme alışkanlıklarını düzene sokmak için “En Eğlenceli Kase”leri tasarlamışlar.

Etkinlikte Arca ile birlikte kendi kasemizi tasarlarken oldukça eğlenmiştik. Evde de çocuğunuzla birlikte yapabilecek en eğlenceli aktivitelerden biri olduğu için boş bir zamanımızda yine denemek istedik. Ve yine çok eğlendik. Bu süreçte, Arca’nın nasıl da hayallerini kağıda dökebildiğine tekrar şahit oldum. Bu tarz aktivitelerin çocuğun hayal gücüne nasıl da katkı sağladığını gördüm.

Sizin de çocuğunuz resim yapmayı seviyorsa bu eğlenceli etkinliğe katılabilirsiniz. Hem çocuğunuzla kaliteli vakit geçirmiş hem de bir sürü hediye kazanma şansı yakalamış olursunuz. Nasıl mı? Hemen anlatıyorum.

Nesquik 700g paketlerinden “Boyanabilir Kaseler” çıkmaktadır. Kaselerin yanı sıra her paketin içinden 3 etiket bulunmaktadır. Etiketi çocuğunuz istediği gibi tasarlasın ve birlikte dekasenin üzerine yapıştırın. İşte kaseniz hazır. Bundan sonra ise kasenizin fotoğrafını çekip, Nesquik Facebook sayfasındaki ilgili postun altında paylaşmak kalıyor.

Nesquik Facebook sayfasındaki yarışma postuna buradan ulaşabilirsiniz.

En heyecanlı yanını söylemeyi unuttum Birinci olan tasarım, #Nesquikpaketlerinde yerini alacak ve Samsung Tablet kazanacak. Ek olarak, 5 kişi de Samsung Tablet’in sahibi olacak.

Son katılım 11 Aralık.

Hayal gücünü destekleyen bu boyanabilir kaselere neler çizebilirsiniz bakın size bir kaç örnek:

  • “Nasıl çizilebilir” videolarımızın linkleri:

Kaseleri görelim. Haydi !!


Çocuğumla Evdeyim'i takip için;
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page